Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این سوال که قطعی مکرر برق چه تاثیری روی اینترنت و ارتباطات دارد گفت: " سعی ما در طراحی شبکه ها این است که با قطع برق ارتباطات مختل نشود اما اتفاقی که افتاد و اعتراض مردم را هم به دنبال داشت، همان بحث نقدینگی است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باتوجه به مشکلاتی که مخابرات در سال های گذشته داشته، این شرکت نتوانسته از پس تامین مخارج نگهداری تجهیزات شبکه بر بیاید. تمام سایت های ما باید هر ۵ سال یکبار تعویض باتری داشته باشند. اگر باتری ها عوض نشوند، فاسد می شوند و وقتی که برق قطع می شود باتری نمی تواند UPS را تغذیه کند و ارتباطات مختل می شود."

وی در ادامه افزود: " تمام دیزل ژنراتورهای ما باید سرویس و بعضی نوسازی شوند. به محض قطع شدن برق باید برق اضطراری در مدار قرار بگیرد، ارتباطات نباید مختل شوند ولی اتفاقی که افتاده مربوط به همان بخش مالی و نقدینگی است، ما پول کافی برای اینکه بتوانیم تجهیزات را به موقع و اندازه کافی تهیه کنیم نداریم و همین موضوع باعث بروز این مشکلات شده است."

سلطانی خاطر نشان کرد که در این خصوص در چندماهه اخیر با سازمان ها و مسئولان ذیربط مکاتبه داشتیم و وجود این مشکلات و احساس خطر را گوشزد کردم ولی جوابی نگرفتیم.

بیشتر بخوانید

وضعیت سرمایه‌گذاری در مخابرات خوب نیست/ در دوره چهار ماهه جدید سعی در پرداخت بدهی ها و جلوگیری از ایجاد بدهی جدید داشتیم

وی در خصوص راه حل مشکل اختلال در اینترنت در این شرایط که آموزش ها و امتحانات مجازی شده گفت: " تنها راه حل این مشکل تامین نقدینگی برای پرداخت بدهی ها به شرکت های باتری سازی، تامین برق اضطراری است. ما قراردادهایی با این کارخانه ها بستیم که عملیاتی شده اما ما باید تعهدات خودمان را انجام دهیم تا آنها نیز قطعات ما را تامین کنند. ما در تولید قطعات مشکلی ‌نداریم، کارخانه های فعالی در این زمینه وجود دارند اما چون شرکت مخابرات مشکل تامین مالی این کارخانجات را دارد امکان بستن قرارداد وجود ندارد.  برای حل این مشکلات هم دولت یا حاکمیت باید کمک کنند، سرمایه گذاری یا تزریق نقدینگی کنند. ما در این خصوص کارهایی کردیم، مثلا ۲۵۰ میلیارد تومان از تعهداتمان را با فروش و معاوضه املاک در همین چندماه اخیر با پیمانکاران حساب کردیم."

سلطانی درباره پیگیری ها و کمک های وزارت ارتباطات به شرکت مخابرات گفت:" ما دائما در حال مکاتبه با وزارتخانه هستیم ولی تاکنون جواب مثبتی دریافت نکردیم."

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت مخابرات مجید سلطانی شرکت مخابرات قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۱۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰۰۰میلیارد ریال نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد

مدیرعامل شرکت توانیر از تزریق دوباره ۵۰۰۰میلیارد ریال به بورس انرژی خبر داد و گفت: براساس قولی که داده شده بود ۵ هزار میلیارد ریال در روز اول اردیبهشت به بورس انرژی تزریق شده بود و اکنون در هفته دوم اردیبهشت نیز ۵۰۰۰ میلیارد ریال دوم نیز تزریق شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر تزریق نقدینگی به بورس انرژی را  یکی از گام های تعریف شده برای توقف موتور بدهی در صنعت برق دانست و گفت : پیش بینی می شود با تزریق این مبلغ و اعتبار باقی مانده در حساب های وکالتی شرکت های توزیع در هفته گذشته، شاهد افزایش حجم معاملات در بورس انرژی برای هفته آتی باشیم.

وی افزود: در هفته گذشته ارزش معاملات برق در بورس انرژی به 121 میلیارد تومان رسید.

سخنگوی صنعت برق تصریح کرد: در همین راستا 32 شرکت توزیع برق مورد نیاز خود را از بورس خریداری کردند.

وی ادامه داد: همچنین در هفته گذشته سهم نیروگاه های خصوصی از برق عرصه شده در بورس انرژی 46 درصد و سهم نیروگاه های دولتی 54 درصد بوده است.

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به عزم وزارت نیرو و شرکت توانیر از اجرای این طرح گفت: بر اساس رویه جدید مالی صنعت برق کشور، تمامی مبالغ واریزی به حساب مدیریت منابع صنعت برق به صورت منظم و به حساب شرکت‌های توزیع و همچنین حساب خرید برق شرکتهای توزیع واریز خواهد شد و خوشبختانه شاهد رونق و افزایش حجم معاملات در بورس انرژی هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • ۷۰ هزار قطعه زمین در طرح جوانی جمعیت تامین شد
  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • آمادگی بانک‌ها برای استفاده از برات الکترونیکی
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟
  • ۵۰۰۰میلیارد ریال نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد
  • اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت