Web Analytics Made Easy - Statcounter

آذری نصرآباد با بیان اینکه امسال ۵۳ سایت تلفن همراه در روستاهای خراسان جنوبی راه اندازی شده است، گفت: برای احداث هر سایت اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد تومان هزینه شده است و در حال حاضر ۵۵۰ سایت تلفن همراه در استان وجود دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «حسن آذری نصرآباد» پیش از ظهر امروز(13 بهمن) در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: به دلیل شیوع ویروس کرونا رفتار مصرف کننده های اینترنت تغییر پیدا کرد و کمبود زیرساخت ها ملموس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل مخابرات منطقه خراسان جنوبی در ادامه بیان کرد: مصرف پیک اینترنت در خراسان جنوبی بعد از شیوع ویروس کرونا به ۱۶ گیگ در روز رسیده است در حالی که قبل از شیوع این ویروس حدود ۳ گیگ مصرف می شده است.

 

وی با اشاره به اینکه محوریت توسعه در راستای توسعه ITC در همه کشورها اتفاق می افتد، افزود: در این راستا بهینه سازی هایی برای توسعه شبکه اینترنت در سطح استان انجام شده است.

 

آذری نصرآباد با بیان اینکه کمبود IP در استان طی چند وقت اخیر به وجود آمد، ادامه داد: در این راستا به سمت افزایش IP های سطح استان حرکت کردیم تا مشکلی برای مشترکین به وجود نیاید.

 

راه اندازی شبکه VDSL در خراسان جنوبی طی سال جاری

مدیرعامل مخابرات منطقه خراسان جنوبی با اشاره به بحث توسعه دیتا اظهار کرد: بعد از شیوع ویروس کرونا بدون هیچ محدودیتی دیتا در 132 منطقه روستایی و شهری در استان توسعه پیدا کرد این در حالی اتفاق افتاده است که شرکت مخابرات تعهدی در این زمینه ندارد.

 

وی با بیان اینکه شبکه VDSL در بیش از ۵ شهرستان خراسان جنوبی امسال راه اندازی شده است، ادامه داد: در این راستا ۲هزار و 338 پورت به ظرفیت VDSL استان اضافه شده است.

 

آذری نصرآباد به بحث دیتای ثابت اشاره کرد و گفت: امکان استفاده از دیتای ثابت امسال در بستر فیبر نوری در شهرهای بیرجند، فردوس و قاین فراهم شده است.

 

اجرای ۱۹۱ کیلومتر شبکه فیبر نوری در روستاهای خراسان جنوبی

وی با بیان اینکه امسال ۵۳ سایت جدید تلفن همراه روستایی و شهری در استان راه اندازی شده است، افزود: برای احداث هر سایت اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد تومان نیاز است و در حال حاضر ۵۵۰ سایت تلفن همراه در استان وجود دارد.

 

مدیرعامل شرکت مخابرات منطقه خراسان جنوبی از ابتدای سال ۹۸ تاکنون ۱هزار و ۵۲ پروژه با اعتباری بالغ بر ۳۶۰ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است، افزود: مردم استان در حال استفاده از این پروژه ها هستند و این موضوع نشان دهنده افزایش ۲۱۵ درصدی سرمایه گذاری در زمینه توسعه خدمات شرکت مخابرات در خراسان جنوبی است.

 

وی با اشاره به اینکه شبکه فیبر نوری به عنوان یک زیر ساخت اصلی و پایدار در حال اجرا است، ادامه داد: امسال ۱۹۱ کیلومتر شبکه فیبر نوری در روستاهای استان اجرا شد تا اپراتورها بتوانند از این بستر برای ارائه خدمات بیشتر به مردم استفاده کنند و در این راستا امسال در شهر طبس مسینا به طول ۲۵ کیلومتر بحث توسعه شبکه فیبر نوری اجرایی شد.

 

آذری نصرآباد در ادامه عنوان کرد: در اجرای پروژه های توسعه اینترنت و شبکه فیبر نوری در استان نیاز به همکاری مردم و دستگاه های اجرایی داریم و متاسفانه به خاطر عدم درک شرایط فعلی و نظرات سلیقه ای بحث توسعه شبکه فیبر نوری در برخی از روستاهای استان به مشکل برخورده است.

 

وی با اشاره به بحث اینترنت پرسرعت اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۶هزار و ۴۴۵ برای مشترک جدید اینترنت پرسرعت در استان راه اندازی شده است و یک هزار و ۱۰۰ مدرسه در استان از خدمات ADSL در استان به صورت رایگان استفاده می کنند.

 

مشکل تلفن ثابت شهرک های اطراف بیرجند برطرف می شود

مدیرعامل شرکت مخابرات منطقه خراسان جنوبی با توجه به اینکه ۹۹ درصد از مردم استان امکان استفاده از خدمات مخابراتی را دارند، گفت: ۹۶ درصد از جمعیت روستایی استان تحت پوشش تلفن ثابت خانگی قرار گرفتند و ۵۱ درصد از جمعیت روستایی استان از ظرفیت اینترنت پر سرعت استفاده می کنند.

 

وی به بحث مشکل تلفن ثابت شهرک های اطراف بیرجند اشاره کرد و افزود: مردم شهرک های اطراف بیرجند از جمله امیرآباد، چهکند و حاجی آباد نیاز چند ساله ای برای دسترسی به تلفن ثابت دارند و در این راستا شبکه کابل مسی تلفن ثابت در چهکند و اميرآباد به اتمام رسیده و در حاجی آباد در حال اجرا است.

 

از کم رنگ شدن مخابرات جلوگیری کنید

آذری نصرآباد با اشاره به بحث قطعی برق گفت: در راستای قطعی برق تمام شهرستان های خراسان جنوبی را به تجهیزاتی مجهز کردیم که تحت تاثیر این قطعی ها قرار نگیرند و قطع برق صدمات بسیاری به شبکه اینترنت وارد می کند و خسارات عملیاتی بسیاری به بار می آورد.

 

مدیرعامل شرکت مخابرات منطقه خراسان جنوبی گلایه کرد: شرکت مخابرات در حال ضرر دادن است و نیاز به بازنگری دارد و دولت و مجلس برای جبران این زیان ها به میدان بیاید و از کم رنگ شدن مخابرات جلوگیری کنند و این بخش یکی از مهم ترین نیازهای جهان است.

 

وی در پایان گفت: اگر محور توسعه ITC امروز مطرح نبود نمی توانستیم مردم را در ایام شیوع ویروس کرونا در خانه نگهداریم و این بخش در صورتی می توانند موفق باشد که حمایت خوبی از آن شود و اگر حمایت نشود در بحران های آینده دچار مشکلاتی خواهیم شد.

پایان پیام/573

منبع: شبستان

کلیدواژه: سایت تلفن همراه اینترنت پر سرعت مخابرات منطقه خراسان جنوبی راه اندازی شده سایت تلفن همراه شبکه فیبر نوری شیوع ویروس کرونا خراسان جنوبی راه اندازی شد آذری نصرآباد شرکت مخابرات تلفن ثابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۴۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت

به گزارش خبرنگار مهر، کیا عاشوری ظهر یکشنبه در نشست شناسایی و رفع مشکلات بستر اینترنت تلفن همراه در سطح شهرستان رشت با گرامیداشت روز شوراها اظهار کرد: شوراهای اسلامی پل ارتباطی بین نظام، دولت و حاکمیت با مردم هستند و نقش بسزایی در توسعه و پیشرفت ایفا می‌کنند.

فرماندار رشت با اشاره به چالش‌های ارتباطی در این شهرستان بیان کرد: قطعی‌های مکرر تلفن و اینترنت به دلیل سرقت‌های گاه بی گاه اتفاق می‌افتد.

عاشوری با اشاره به دست درازی سارقان به زیرساخت‌های ارتباطی گیلان و رشت اضافه کرد: با توجه به ارزشمند بودن سیم‌های مسی در شبکه ارتباطی مورد توجه سارقان قرار می‌گیرد.

وی، برخورداری از تلفن ثابت را جزو ملزومات خانوارها برشمرد و افزود: اگرچه ورود تلفن همراه در عرصه ارتباط طیف گسترده‌ای از نیازها را پاسخ داده است اما بهره مندی از تلفن ثابت از ضروریات خانوارها به شمار می‌رود.

فرماندار رشت با تاکید بر لزوم تقویت زیرساخت‌های ارتباطی در این شهرستان بیان کرد: تمام نقاط رشت دارای دسترسی‌های مکالمه‌ای است که این مهم باید تقویت شود.

عاشوری با اشاره به خسارت‌های جبران ناپذیر سرقت به شبکه ارتباطی اضافه کرد: تلفن ثابت برخی روستاهای رشت به دلیل سرقت‌های مکرر قطع است.

وی با تاکید بر لزوم گسترش فیبر نوری در رشت افزود: برای جلوگیری از دست درازی سارقان نیاز است که فیبر نوری جایگزین کابل‌های مسی شود.

فرماندار رشت از راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای این شهرستان خبر داد و اضافه کرد: این روستاها دارای بالای ۱۰۰ خانوار جمعیت هستند و با نصب فیبر نوری نیازهای های ارتباطی شأن برطرف می‌شود.

عاشوری با اشاره به تقویت تجارت الکترونیک در رشت بیان کرد: تقویت زیرساخت‌های ارتباطی تجارت الکترونیکی در روستاها را به همراه دارد.

کد خبر 6091035

دیگر خبرها

  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • پایداری شبکه گاز خراسان جنوبی در برابر سیلاب
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟