Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@05:20:48 GMT

۲۰ درصد مراکز مخابرات روستایی نیشابور اینترنت ندارند

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۷۹۴۷۱

۲۰ درصد مراکز مخابرات روستایی نیشابور اینترنت ندارند

علیرضا قامتی روز دوشنبه در مراسم بهره‌برداری از طرح‌های مخابرات، راه و کشاورزی در بخش سرولایت نیشابور افزود: در سال تحصیلی جدید در روستاهایی که به دلیل شیوع کرونا امکان تشکیل کلاس حضوری وجود ندارد توسعه امکانات مخابراتی و اینترنت به طور جدی در دستور کار قرار دارد تا دانش آموزان دچار عقب‌ماندگی تحصیلی نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه هشت روستای بخش سرولایت نیشابور اینترنت ندارد ادامه داد: با توجه به شیوع کرونا روستائیان نمی‌توانند بدون فراهم آمدن بستر لازم از امکانات آموزش مجازی برخوردار شوند.

فرماندار نیشابور گفت: امسال در هفته دولت در حوزه مخابرات بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال طرح به بهره‌برداری می‌رسد و پارسال نیز با پیگیری‌های انجام شده اعتبارات توسعه مخابرات روستایی اختصاص یافت.
وی افزود: برای پوشش ۹۰ روستای نیشابور که زیرپوشش تلفن همراه قرار ندارند احداث ۳۴ سایت در دستور کار قرار گرفت که از این‌تعداد ۲۴ سایت به همراه اول و ۱۰ سایت به ایرانسل واگذار شد.
قامتی ادامه داد: در حال حاضر ارائه اینترنت بر بستر فیبر نوری تنها در شهر نیشابور امکان‌پذیر است و در ۶۰ نقطه تعداد ۲۸۰ پورت جدید راه‌اندازی شده و همه این خدمات در حالی انجام شده که مخابرات با مشکل تامین نیروی انسانی روبروست.
وی گفت: طی هشت ماه گذشته ۱۴ نمایندگی ادارات دولتی به بخش سرولایت افزوده شده و قرار بر این است گازرسانی این بخش هم تا پایان سال کامل گردد.
فرماندار نیشابور با بیان اینکه شاخص راه بخش سرولایت نسبت به شهرستان عقب‌ماندگی دارد افزود: در بخش سرولایت با مدل جدید برنامه‌ریزی ۱۲۸ لیتر در ثانیه کسری آب داریم.
وی ادامه داد: در این چارچوب توزیع متوازن خدمت و اعتبارات در نیشابور به طور جدی در دستور کار قرار دارد و باید اولویت‌های بخش سرولایت با همکاری معین‌های اقتصادی این بخش مشخص و بر این اساس برنامه‌ توسعه ۲۰ ساله‌ تدوین و تنظیم گردد.
قامتی گفت: انسجام و وحدت مدیریتی در نیشابور شکل گرفته و جزیره‌ای کار نمی‌کنیم و در این راستا سند توسعه نیشابور تنظیم شده و برش بخش‌های آن ابلاغ می‌شود. 
شهرستان نیشابور با سه بخش مرکزی، سرولایت و میان‌جلگه و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

برچسب‌ها هفته دولت نیشابور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته دولت نیشابور هفته دولت نیشابور بخش سرولایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۹۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه شهری و روستایی باید مبتنی بر سامانه‌های مدیریتی باشد

به گزارش خبرنگار مهر، جبارعلی ذاکری ظهر شنبه در مراسم گرامی‌داشت روز ملی شوراها در تبریز، شوراها را مظهر حاکمیت اراده مردم دانست و گفت: برای استفاده از تجربیات موفق و شناسایی فرصت‌ها و تهدیدهای مدیریت شهری و روستایی، آسیب‌شناسی دوره‌های مختلف شوراها ضروری است.

وی تاکید کرد: مصوبات شوراها که روند قانونی را طی می‌کنند برای شهرداری‌ها لازم‌الاجرا هستند و شوراها باید اجرای مصوبات قانونی را از شهرداران مطالبه کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه توسعه شهری و روستایی باید مبتنی بر سامانه‌های مدیریتی باشد، افزود: حذف فساد اداری و مالی با حذف ارتباط چهره به چهره مراجعان با کارکنان اتفاق می‌افتد که این امر نیازمند استقرار سامانه‌های مدیریتی در حوزه صدور پروانه، رصد و پایش ساخت‌وسازها و … است.

وی با بیان اینکه توسعه باید مطالعه‌شده باشد، گفت: گاهی طرح‌های هادی و جامع در اجرا با مشکلاتی روبه‌رو می‌شوند که این امر ناشی از عدم مطالعه و کار کارشناسی و همچنین عدم استقرار سامانه‌های مدیریتی است.

ذاکری از طراحی سامانه مدیریت شهری در شهرداری آذرشهر به عنوان پایلوت استانی خبر داد و گفت: امسال این سامانه راه‌اندازی می‌شود و امیدواریم به زودی همه شهرداری‌های استان بتوانند از این امکان استفاده کنند؛ البته در شهرداری تبریز هم اقداماتی در این راستا شده که قابل ارائه است.

کد خبر 6090099

دیگر خبرها

  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • توسعه شهری و روستایی باید مبتنی بر سامانه‌های مدیریتی باشد
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • دستگیری ۵ متهم حفاری غیرمجازو کشف ۲ دستگاه گنج‌یاب در نیشابور
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده