Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا ترکیان روز یکشنبه در نشستی با خبرنگاران‌ اردستان بیان کرد: یکی از دغدغه‌های مردم در شرایط کنونی بحث اینترنت است که در حال حاضر سه شهر و ۵۵ روستای این شهرستان از آن برخوردار هستند و  بحث راه‌اندازی سایت‌های روستایی نسل سوم (۳G) در اولویت قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه ۶۰ سایت، پوشش اینترنت و موبایل را در شهرستان اردستان برعهده دارند، افزود: ۱۳ سایت روستایی در این میان به نسل سوم (۳G) مجهز هستند و البته فناوری ۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ نیز در اردستان وجود دارد.

رییس اداره مخابرات اردستان اضافه کرد: برای نسل سومی کردن‌ هر سایت روستایی در حال حاضر هزینه‌ای افزون بر ۱۰ میلیارد ریال نیاز است که می‌طلبد مردم بیشتری از این موضوع منتفع شوند و بر این اساس روستاهایی می‌توانند از نسل سوم استفاده کنند که‌ دارای اینترنت سیمی نباشند.

وی تشریح کرد: ۱۲ سایت از سال گذشته تا کنون‌ در شهرستان اردستان به نسل سوم مجهز شده و در مجموع ۲۷ سایت روستایی و ۵۰ درصد از سایت‌های شهرستان نسل سوم هستند.

ترکیان‌ در مورد برنامه‌های مخابرات در جشنواره خدمت ۱۴۰۰ تشریح کرد: همه برنامه پیشنهادی جز فیبر نوری ثبت احوال به نتیجه رسیده است و در حال حاضر سه شبکه موبایل در شهرستان فعال است (شامل ۴G، ۳G، و ۲G) که با نسل سومی شدن سایت‌ها، مشکل ضعیف بودن اینترنت برطرف خواهد شد.

وی با اشاره به بالا رفتن مصرف اینترنت در زمان شیوع ویروس کرونا تاکید کرد: با تقویت اینترنت شهرستان این مشکل برطرف می‌شود و البته هم اکنون با یک چهارم ظرفیت کار می‌کنیم.

رییس اداره مخابرات اردستان همچنین گفت: تجهیز سایت کارخانه سیمان، تپه بقم، تپه دیزلو و شیرازان به نسل سوم با اعتبار ۴۰ میلیارد ریال انجام شده است و به زودی راه‌اندازی می‌شود.

شهرستان اردستان با جمعیت بیش از ۴۲ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۱۱۸ کیلومتری شمال شرقی اصفهان واقع شده است.

برچسب‌ها اردستان اصفهان نسل پنجم اینترنت شرکت مخابرات ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اردستان اصفهان نسل پنجم اینترنت شرکت مخابرات ایران اردستان اصفهان نسل پنجم اینترنت شرکت مخابرات ایران نسل سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۶۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور

مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، سیداحمدرضا سید علیان در حاشیه بازدید از شرکت دامداران نیشابور در جمع خبرنگاران اظهارداشت: به جای کلمه ضایعات بخش کشاورزی بهتر است از کلمه بقایا و پسماندهای این بخش استفاده کنیم و این بقایای بخش کشاورزی وحتی خانگی می‌تواند در کارخانجاتی تبدیل به خوراک دام شوند.

وی ادامه داد: پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه ای اهمیتی بالاتر از بقایا و بازماندهای این بخش دارد.

سید علیان بیان کرد: در کشور 8 سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

علی مبارکی، معاون سازمان ومدیر جهاد کشاورزی نیشابور نیز در این بازدید اظهارداشت: شهرستان نیشابور از شهرستان های پیشرو در زمینه دام در استان است.

وی ضمن تقدیر از خدمات ارزنده تشکل های بخش دامی شهرستان ادامه داد : این شهرستان با بیش از 61 هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود 26 هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با 7 هزار و500 تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

مبارکی با تاکید این نکته که یکی از عوامل محدود کننده توسعه بخش کشاورزی تولید نهاده است؛ بیان کرد: در بخش کشاورزی بیش از 30 درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده و یا به دور ریخته می شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی نیز می شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده های خام دامی از خارج کشور داریم، لذا لازم است در خصوص صدور مجوزها وتسهیلات لازم جهت بازگرداندن این پسماندها به چرخه خوراک دام که منجر به کاهش قیمت آن وتامین امنیت غذایی می شود اقدام عاجل صورت پذیرد.

احمد داوطلب زرقی، مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی نیز ضمن تاکید برایجاد زنجیره تولید شیر توسط دامداری های صنعتی گفت: با توجه به ظرفیت های تعاونی دامداران نیشابور در بخش تولید شیر به منظور خدمات دهی بهتر به گاوداران، تکمیل زنجیره شیر این تعاونی با سرمایه گذاری در حوزه لبنیات می تواند قدم موثری برای اعضای تعاونی و دامداران شهرستان باشد.

وی افزود: برخی مشکلات پیش روی گاوداران صنعتی و سنتی استان در خصوص سامانه بازارگاه نیز امروز در حضور مدیرکل تغذیه وزارت جهاد کشاورزی بیان شد.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • رفع ترکیدگی خط انتقال آب شرب مجتمع روستایی نازک شهرستان پلدشت
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • خسارت ۵۲ میلیارد تومانی سیل به اردستان
  • سیل ۵۲ میلیارد تومان به اردستان خسارت زد
  • افزایش ۲۶ درصدی بارش در اردستان نسبت به سال آبی جاری
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند