Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@00:20:39 GMT

شاخص فناوری اطلاعات در خراسان شمالی ۶ رتبه بهبود یافت

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۸۷۷۲۰

شاخص فناوری اطلاعات در خراسان شمالی ۶ رتبه بهبود یافت

علیرضا هاشمی روز شنبه به خبرنگاران اظهار داشت: هم اکنون مخابرات ۱۴۰ سایت در مراکز شهری و ۲۰۷ سایت در مراکز روستایی و جاده های نصب کرده که موجب افزایش پوشش همراه اول و ارتباطات سیار در شهرها و روستاها و رسیدن به رتبه ۲۲ شاخص فناوری اطلاعات شده است.  

وی با بیان اینکه امسال مردم خراسان شمالی ۸۷ میلیون دقیقه تماس داخل استانی و ۹ میلیون دقیقه تماس بین استانی از طریق تلفن ثابت داشتند افزود: از تلفن ثابت با تلفن های همراه نیز ۷۶ میلیون دقیقه مکالمه ثبت شده است که این حجم از مکالمات نشان می دهد تلفن ثابت هنوز هم مورد استفاده مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی رشد مصرف اینترنت ملی و داخلی را  نسبت به سال قبل  ۴۰۰ درصد بیان کرد و اظهار داشت: یکی از مهم ترین علل رشد این شاخص نیم بها شدن هزینه اینترنت  ۹۵۰ سایت و افزایش استفاده از پیام رسان های داخلی است.

وی از رشد ۵۵ درصدی استفاده از اینترنت بین الملل هم خبر داد و در مورد دیتای همراه اول نیز گفت: در سال قبل مصرف روزانه اینترنت همراه اول ۳۷ ترابایت بود که امسال به ۴۶ ترابایت افزایش یافته که نشان دهنده توسعه زیرساخت های مخابراتی و فناوری اطلاعات است.

هاشمی با بیان این که پاییز امسال فصل تحول زیرساخت ها و توسعه بیشتر فناوری های مخابراتی و اطلاعاتی است اظهار داشت: اجرای ۳۵۰ کیلومتر فیبر نوری بین روستایی توسط مخابرات که موجب ارتقای سرعت اینترنت روستای و تغییر تکنولوژی سایت های «بی تی اس» روستاها از «تو جی» به « فور جی»، توسعه فناوری اطلاعات و دولت الکترونیک می شود.

وی با بیان این که اجرای فیبر نوری و احداث بیش از ۳۰ دکل «بی تی اس» جدید توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات همز مان شده است اظهار داشت: این اتفاق موجب می شود تا در بعد روستایی و جاده ای گپ بزرگی که وجود دارد پوشش داده شود و ۲۵درصد از جمعیت روستاهایی که از امکانات ارتباطات سیار محروم بودند بتوانند از این امکان استفاده کنند و مخابرات نیز متعهد شده است تا زیرساخت و مسیر ارتباط و فیبر را تأمین کند.

این مسئول استان از حذف قبوض کاغدی تلفن ثابت از ابتدای مهر ماه هم زمان با تمام کشور خبر داد و گفت: با توجه به این که  شماره همراه  ۹۴ درصد از مشترکان تلفن ثابت در سامانه مخابرات ثبت شده است، این قبوض به صورت پیامک برای این افراد ارسال می شود و ۶درصد باقیمانده نیز باید به دفاتر پیشخوان و یا سایت مخابرات مراجعه و شماره موبایل خود را اعلام کنند تا قبوض تلفن ثابت برای آن ها نیز پیامک شود.

مدیر منطقه مخابرات خراسان شمالی در مورد قطع میان دوره تلفن های ثابت بدون اطلاع رسانی قبلی نیز گفت: اگر میانگین مصرف مشترکان از میانگین مصرف ۳ دوره آخر کارکرد تلفن بیشتر شود مخابرات خط تلفن را قطع می کند اما این که قطع تلفن بدون اطلاع قبلی اتفاق می افتد واقعیتی است که شرکت مخابرات باید برای برطرف کردن آن اقدام کند و این مورد بررسی و برای رفع آن اقدام می شود.

خراسان شمالی دارای ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک تلفن ثابت و همراه است.   

ب/ ۶۰۴۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد خراسان شمالی شرکت ارتباطات سیار ایران کارآمدی دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۷۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل

مدیریت تبلیغات پنهان اقلام لوکس و همچنین بازگشت به مدل خدمات پس از فروش رسمی می‌تواند در یک بازه مشخص زمانی منجر به کاهش ارزبری سنگین حوزه تلفن همراه شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در حال حاضر شاهد هستیم که تلفن همراه به دومین کالای ارزبر کشور تبدیل شده است. بخش عمده ارز وارداتی تلفن‌های همراه نیز با نرخ دولتی وارد کشور می‌شود چرا که دولت تلفن همراه را به عنوان یک کالای ضروری برای مصارف مردم در نظر گرفته است.

واردات 3.2 میلیارد دلاری گوشی تلفن همراه در سال گذشته

باید توجه داشت که در شرایط محدودیت‌های ارزی که وجود دارد، میزان ارزی که به واردات تلفن همراه تخصیص پیدا می‌کند از برخی ردیف‌های مختلف کالاهای اساسی بالاتر است. در اینکه واردات تلفن همراه یک امر ضروری است شکی نیست اما رقم کنونی واردات بسیار بالا است و همین موضوع سیاست‌گذار را ناچار می‌کند تا برای کنترل مصارف ارزی دست به اقدام بزند.

در این زمینه دو راهکار پیش روی دولت قرار دارد. اول جایگزینی واردات با تولید داخلی که در حال حاضر دور از ذهن به نظر می‌رسد. اما راهکار دوم که می‌تواند جنبه عملیاتی داشته باشد، جلوگیری از تقاضاهای مصرفی غیرواقعی است. موضوع جلوگیری از تقاضاهای غیرواقعی را می‌توان در دو بخش بررسی کرد. بخش اول که مهم‌ترین مسیری است که باید پیگیری شود، فراهم شدن خدمات پس از فروش رسمی است.

بخش دوم کنترل تقاضای مصرفی غیرواقعی برای تلفن همراه نیز کنترل و کاهش تبلیغات پنهان تلفن‌های همراه لوکس است.

کاهش ارزبری 15 درصدی واردات تلفن همراه با عملیاتی شدن خدمات پس از فروش رسمی

مهم‌ترین توصیه‌ای که می‌توان برای کاهش ارزبری تلقن‌های همراه داشت، تحقق خدمات پس از فروش رسمی است. نمونه این مسئله را به صورت مستقیم و غیرمستقیم در گذشته شاهد بوده‌ایم. خدمات پس از فروش رسمی سبب کاهش هزینه‌های مصرف‌کننده خواهد شد. در حقیقت خدمات پس از فروش بخشی از هزینه تمام شده تلفن همراه است و اگر چنین خدماتی در ایران وجود داشته باشد، مصرف‌کننده دیگر نیازی به پرداخت هزینه‌های اضافی برای گارانتی و ... نخواهد داشت.

ضمن این که با وجود دفاتر خدمات رسمی می‌توان شاهد واردات تلفن‌های همراه با کیفیت بود چرا که شرکت اصلی دیگر مسئول مشکلات کالاهای وارد شده خواهد بود. به این ترتیب اگر تاجر یا واردکننده‌ای کالای بی‌کیفیت وارد کشور کند، به سرعت مشخص خواهد شد.

نکته دیگری که وجود دارد این است که با ارائه خدمات پس از فروش با کیفیت می‌توان انتظار داشت که عمر تلفن‌های همراهی که در اختیار کاربران قرار دارد افزایش پیدا کند. در حال حاضر عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران 2 سال است. 

واردات کالای با کیفیت در کنار ارائه خدمات پس از فروش رسمی و ارزان قیمت می‌تواند عمر مفید تلفن‌های همراه را به عنوان یک کالای مصرفی افزایش دهد. تخمینی وجود دارد که اگر این اقدامات بتواند تقاضای واردات تلفن‌های همراه را تا 15% کاهش دهد، میزان واردات که هم اکنون به بیش از 3 میلیارد دلار می‌رسد، به 2.5 میلیارد دلار کاهش خواهد یافت. به نظر می‌رسد که با تحقق این پیش‌فرش، عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران به 3 تا 5 سال برسد. این مسئله اثر مهمی در کاهش تقاضا خواهد داشت.

تبلیغات پنهان کالای لاکچری را مدیریت کنید

با جلوگیری از تبلیغات پنهان کالای لوکس وارداتی، تقاضای مصرفی و تعویض کاهش پیدا خواهد کرد. در حقیقت تبلیغات یک برند را به شکل غیر مستقیم زیاد می‌بینیم و می‌شنویم. معمولا هم افرادی که در فیلم‌ها و سریال‌ها نقش لاکچری دارند از همین تلفن‌های همراه استفاده می‌کنند.

در نتیجه کنترل تبلیغات پنهان کمک خواهد کرد تا اولا تقاضای این دسته از کالاهای لوکس کاهش پیدا کند و دوما احساس نیاز کاربران به تعویض تلفن همراه خود پیش از پایان عمر آن را کم می‌کند. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت تا تقاضای واردات کالاهایی که حدود هزار دلار قیمت دارند و به همین دلیل ارزبری بالایی نیز دارند کاهش پیدا کند.

در صورت تحقق این هدف، شاهد اثرگذاری بالایی در کاهش واردات تلفن‌های همراه گران قیمت خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی